Panklare spinazie
De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.
Aan de slag
Snipper de knoflook en sjalotjes fijn. Fruit de knoflook en sjalot in de olie in een wok.
Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk met de bolle kant van een lepel het overtollige vocht eruit. Serveer de spinazie met de croutons.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Panklare spinazie
De knapperige croutons zijn het perfecte contrast met de zachte spinazie.
bijgerecht
null personen
145 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de knoflook en sjalotjes fijn. Fruit de knoflook en sjalot in de olie in een wok.
Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk met de bolle kant van een lepel het overtollige vocht eruit. Serveer de spinazie met de croutons.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
3 sjalotten
3 el milde olijfolie
600 g verse bladspinazie
25 g ui-knoflook croutons
Dit heb je nodig
wok