Dengdeng pedis - pittig rundvlees
bewaar
bewaar

Dengdeng pedis - pittig rundvlees

15 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Vlees mengen met 1 el olie, ketjap en veel zwarte peper en 1 uur marineren. In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Dengdeng pedis - pittig rundvlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig