Dengdeng pedis - pittig rundvlees
Aan de slag
Vlees mengen met 1 el olie, ketjap en veel zwarte peper en 1 uur marineren. In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.
Dengdeng pedis - pittig rundvlees
bijgerecht
null personen
130 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Vlees mengen met 1 el olie, ketjap en veel zwarte peper en 1 uur marineren. In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g runderreepjes
4 eetlepels olie
1 eetlepel ketjap manis
6 sjalotten
1 limoen
1 theelepel donkere basterdsuiker
½ rode peper
Dit heb je nodig
wok