Oedang bakar - geroosterde scampi
Aan de slag
Scampi ontdooien en droogdeppen. In wijde schaal ketjap, knoflook, mespunt chilipeper, limoensap, basterdsuiker en olie mengen. Scampi hierin 30 min. marineren. Grillpan verhitten. Scampi op hoog vuur in 3-4 min. bruin en gaar roosteren, regelmatig keren en bestrijken met marinade.
Oedang bakar - geroosterde scampi
bijgerecht
null personen
65 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Scampi ontdooien en droogdeppen. In wijde schaal ketjap, knoflook, mespunt chilipeper, limoensap, basterdsuiker en olie mengen. Scampi hierin 30 min. marineren. Grillpan verhitten. Scampi op hoog vuur in 3-4 min. bruin en gaar roosteren, regelmatig keren en bestrijken met marinade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g scampi
3 eetlepels ketjap asin
2 teentjes knoflook
0 chilipeper
1 limoen
½ eetlepel donkere basterdsuiker
1 eetlepel olie
Dit heb je nodig
grillpan