IJs met warme perziken en honingsaus
Aan de slag
IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.
IJs met warme perziken en honingsaus
nagerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml slagroomijs
250 ml cream sherry
3 eetlepels honing
4 rijpe perziken
½ pak cantuccini