Aspergesalade met truffelvinaigrette
bewaar
bewaar

Aspergesalade met truffelvinaigrette

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Eieren in ca. 8 minuten hard koken. In aspergepan of hoge pan water koken. Houtachtige uiteinden van asperges snijden. Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop. Asperges in ca. 15 minuten gaar koken. Van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Kaas in blokjes snijden. Eieren pellen en in plakjes snijden. In grote schaal sla leggen. Asperges, ei, kaas en dressing erover verdelen. Serveren met stokbrood en kruidenboter.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aspergesalade met truffelvinaigrette

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig