Milde roerbakschotel
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool 3 min. in een bodempje water. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de varkensreepjes 3 min. Snijd de tomaten in parten. Roerbak de bloemkool en tomaat 3 min. mee.
Roer de kormasaus en ananasstukjes erdoor en warm 5 min. mee. Serveer met de rijst en de mangochutney.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Milde roerbakschotel
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkool 3 min. in een bodempje water. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de varkensreepjes 3 min. Snijd de tomaten in parten. Roerbak de bloemkool en tomaat 3 min. mee.
Roer de kormasaus en ananasstukjes erdoor en warm 5 min. mee. Serveer met de rijst en de mangochutney.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
1 kleine bloemkool
3 el zonnebloemolie
2 tomaten
400 ml kormasaus
227 g ananasstukjes op siroop
8 el mangochutney