Antipasti-borrelboom
Borrelplank? Borrelboom! Combineer tarallini (hartige koekjes uit Italië) met al je lievelings antipasti. Bijvoorbeeld bresaola, olijven, mini mozzarella en snackgroente.
Aan de slag
Snijd de uien in parten en de courgette met een mandoline, kaasschaaf of dunschiller in lange dunne repen. Meng de courgette, ui en tomaatjes met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de grillpan en gril de courgette in porties 2 min., keer halverwege. Gril de ui en tomaatjes in porties in 5 min.
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Prik de verschillende gegrilde groenten, bresaola, mozzarella, olijven, tarallini en basilicumblaadjes op de prikkers en prik in de serveertoren.
Antipasti-borrelboom
Borrelplank? Borrelboom! Combineer tarallini (hartige koekjes uit Italië) met al je lievelings antipasti. Bijvoorbeeld bresaola, olijven, mini mozzarella en snackgroente.
null personen
135 kcal
50 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in parten en de courgette met een mandoline, kaasschaaf of dunschiller in lange dunne repen. Meng de courgette, ui en tomaatjes met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit de grillpan en gril de courgette in porties 2 min., keer halverwege. Gril de ui en tomaatjes in porties in 5 min.
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Prik de verschillende gegrilde groenten, bresaola, mozzarella, olijven, tarallini en basilicumblaadjes op de prikkers en prik in de serveertoren.
bereidingstip:
algemeen:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 rode uien
1 courgette
250 g snoepgroente tomaten
1 el milde olijfolie
15 g verse basilicum
160 g AH Excellent bresaola carpaccio
260 g mini mozzarella's
65 g nocellara olijven rozemarijn-peper
100 g tarallini venkelzaad
1 AH Excellent tweedelige serveertoren
Dit heb je nodig
mandoline of kaasschaaf
grillpan
doosje cocktailprikkers