Antipasti-borrelboom
bewaar
bewaar

Antipasti-borrelboom

Borrelplank? Borrelboom! Combineer tarallini (hartige koekjes uit Italië) met al je lievelings antipasti. Bijvoorbeeld bresaola, olijven, mini mozzarella en snackgroente.

50 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in parten en de courgette met een mandoline, kaasschaaf of dunschiller in lange dunne repen. Meng de courgette, ui en tomaatjes met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit de grillpan en gril de courgette in porties 2 min., keer halverwege. Gril de ui en tomaatjes in porties in 5 min.

Pluk de blaadjes van de takjes basilicum. Prik de verschillende gegrilde groenten, bresaola, mozzarella, olijven, tarallini en basilicumblaadjes op de prikkers en prik in de serveertoren.

bereidingstipJe kunt de groenten een halve dag van tevoren grillen.
algemeenLaat je gasten weten dat je cocktailprikkers hebt gebruikt.
serveertipAls je geen stapelbare toren hebt, serveer de antipasti dan in een kransvorm of op een grote serveerschaal.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Antipasti-borrelboom

Borrelplank? Borrelboom! Combineer tarallini (hartige koekjes uit Italië) met al je lievelings antipasti. Bijvoorbeeld bresaola, olijven, mini mozzarella en snackgroente.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig