Garnalenamuses op eetbaar lepeltje
De garnalencocktail is een klassieker. Geef het een twist en serveer het eens als een amuse op een eetbare lepel.
Aan de slag
Klop met een garde de roomkaas met de mayonaise, ketchup, whisky en worcestershiresaus los en breng op smaak met de tabasco en eventueel zout.
Snijd de peterselie grof en scheur de blaadjes sla in stukken. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht.
Leg de lepelvormige amuselepels op een schaal. Verdeel de sla en de cocktailsaus erover en leg er een garnaal op. Bestrooi met de peterselie en het citroenrasp.
Garnalenamuses op eetbaar lepeltje
De garnalencocktail is een klassieker. Geef het een twist en serveer het eens als een amuse op een eetbare lepel.
null porties
50 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop met een garde de roomkaas met de mayonaise, ketchup, whisky en worcestershiresaus los en breng op smaak met de tabasco en eventueel zout.
Snijd de peterselie grof en scheur de blaadjes sla in stukken. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht.
Leg de lepelvormige amuselepels op een schaal. Verdeel de sla en de cocktailsaus erover en leg er een garnaal op. Bestrooi met de peterselie en het citroenrasp.
bereidingstip:
variatietip:
wijntip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el MonChou verse roomkaas
1 el mayonaise
1 tl ketchup
1 tl whisky (Gall & Gall)
½ tl worcestershiresauce
2 druppels tabasco
5 g verse platte peterselie
2 blaadjes babyromaine
½ biologische citroen
12 AH Excellent amuselepels naturel
12 verse grote garnalen gekookt en gepeld