Kerstboompasteitjes met ragout
bewaar
bewaar

Kerstboompasteitjes met ragout

Wat is er feestelijker dan pasteitjes met ragout? Pasteitjes in de vorm van een kerstboom! Spray nog wat gouden glitters over je pasteitjes met champignonragout en waan je helemaal in de kerstsferen.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 165 °C. Verwarm de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op een met bakpapier beklede bakplaat. Verwarm de champignonragout in een steelpan en spuit de peterselie goud.

Haal de pasteibakjes uit de oven, vul met de ragout en garneer met peterselie. Serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerstboompasteitjes met ragout

Wat is er feestelijker dan pasteitjes met ragout? Pasteitjes in de vorm van een kerstboom! Spray nog wat gouden glitters over je pasteitjes met champignonragout en waan je helemaal in de kerstsferen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig