Gnocchi uit de airfryer
Gnocchi zoals je 'm nog nooit gehad hebt: door het in de airfryer te doen, wordt de gnocchi krokant van buiten maar blijft het heerlijk zacht van binnen. Een snel, makkelijk en uniek bijgerecht.
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Snijd de ui in dunne, halve ringen. Schep de gnocchi om met de ui en olie en bak 7 min. in de airfryer.
Snijd de ansjovis fijn. Voeg de tomaten en ansjovis toe aan de gnocchi in de airfryer, breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep om en bak nog 8 min.
Pluk ondertussen de blaadjes van het basilicum en snijd ze grof. Verdeel de gnocchi over borden en bestrooi met het basilicum. Rasp de kaas erover.
Gnocchi uit de airfryer
Gnocchi zoals je 'm nog nooit gehad hebt: door het in de airfryer te doen, wordt de gnocchi krokant van buiten maar blijft het heerlijk zacht van binnen. Een snel, makkelijk en uniek bijgerecht.
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de airfryer voor op 180 °C. Snijd de ui in dunne, halve ringen. Schep de gnocchi om met de ui en olie en bak 7 min. in de airfryer.
Snijd de ansjovis fijn. Voeg de tomaten en ansjovis toe aan de gnocchi in de airfryer, breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep om en bak nog 8 min.
Pluk ondertussen de blaadjes van het basilicum en snijd ze grof. Verdeel de gnocchi over borden en bestrooi met het basilicum. Rasp de kaas erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
400 g koelverse gnocchi
1 el milde olijfolie
4 ansjovisfilets
400 g snoeptomatenmix
15 g verse basilicum
30 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
airfryer XL