Amuselepels met truffelroomkaas en carpaccio
bewaar
bewaar

Amuselepels met truffelroomkaas en carpaccio

Met deze carpaccio amuse pak je helemaal uit! Carpaccio, roomkaas met truffelsmaak en balsamicoparels... Zelfs de lepel kun je eten! En: sneller dan snel klaar. Handig!

15 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Snijd of scheur de carpaccio in stukjes (de bijgeleverde kaas, dressing en pijnboompitten gebruik je niet). Spuit de roomkaas truffel tapenade over de amuselepels. Verdeel de carpaccio en smaakparels erover.  

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Amuselepels met truffelroomkaas en carpaccio

Met deze carpaccio amuse pak je helemaal uit! Carpaccio, roomkaas met truffelsmaak en balsamicoparels... Zelfs de lepel kun je eten! En: sneller dan snel klaar. Handig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig