Amuselepels met truffelroomkaas en carpaccio
Met deze carpaccio amuse pak je helemaal uit! Carpaccio, roomkaas met truffelsmaak en balsamicoparels... Zelfs de lepel kun je eten! En: sneller dan snel klaar. Handig!
Aan de slag
Snijd of scheur de carpaccio in stukjes (de bijgeleverde kaas, dressing en pijnboompitten gebruik je niet). Spuit de roomkaas truffel tapenade over de amuselepels. Verdeel de carpaccio en smaakparels erover.
Amuselepels met truffelroomkaas en carpaccio
Met deze carpaccio amuse pak je helemaal uit! Carpaccio, roomkaas met truffelsmaak en balsamicoparels... Zelfs de lepel kun je eten! En: sneller dan snel klaar. Handig!
null porties
65 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd of scheur de carpaccio in stukjes (de bijgeleverde kaas, dressing en pijnboompitten gebruik je niet). Spuit de roomkaas truffel tapenade over de amuselepels. Verdeel de carpaccio en smaakparels erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
123 g Greenfields carpaccio met kaas, dressing en pijnboompitten
12 AH Excellent amuselepels naturel
1 el AH Excellent smaakparel 'balsamico'