Pornstar martini ijsjes
Je favoriete pornstar martini cocktail, maar dan als een ijsje! Lekker met passievrucht, mango en - voor de volwassenen - een scheutje vanillewodka. De romige eiwit schuimlaag van het drankje is in de ijsvorm vervangen door een laagje slagroomijs. Enjoy!
Aan de slag
Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de vrucht. Doe de mango, honing, dubbeldrank, wodka en limoenrasp in een blender en mix glad.
Meng met de ontdooide passievrucht en schenk in de ijsvormpjes. Zet de ijsjes ca. 45 min. in de vriezer. Haal het slagroomijs 15-30 min. voor tijd uit de vriezer om zachter te worden.
Haal de ijsjes uit de vriezer en verdeel het slagroomijs erover. Steek de stokjes erin en zet de ijsjes voor min. 4 uur in de vriezer.
Neem de ijsjes uit de vriezer en hou ze eventueel even onder warm stromend water om ze makkelijker uit de vormpjes te krijgen.
Pornstar martini ijsjes
Je favoriete pornstar martini cocktail, maar dan als een ijsje! Lekker met passievrucht, mango en - voor de volwassenen - een scheutje vanillewodka. De romige eiwit schuimlaag van het drankje is in de ijsvorm vervangen door een laagje slagroomijs. Enjoy!
nagerecht
null porties
100 kcal
10 min. bereiden
285 min. wachten
Aan de slag
Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de vrucht. Doe de mango, honing, dubbeldrank, wodka en limoenrasp in een blender en mix glad.
Meng met de ontdooide passievrucht en schenk in de ijsvormpjes. Zet de ijsjes ca. 45 min. in de vriezer. Haal het slagroomijs 15-30 min. voor tijd uit de vriezer om zachter te worden.
Haal de ijsjes uit de vriezer en verdeel het slagroomijs erover. Steek de stokjes erin en zet de ijsjes voor min. 4 uur in de vriezer.
Neem de ijsjes uit de vriezer en hou ze eventueel even onder warm stromend water om ze makkelijker uit de vormpjes te krijgen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 biologische limoen
150 g diepvries mangostukjes
2 el honing
75 ml dubbeldrank mango-passievrucht
40 ml Absolut Vanilla (wodka)
150 g diepvries passievruchtblokjes
160 g slagroomijs
Dit heb je nodig
blender
ijsvormpjes