Ierse runderstoof van AH Greenfields (advertentie)
bewaar
bewaar

Ierse runderstoof van AH Greenfields (advertentie)

Koken met AH Greenfields: AH Greenfields stoofvlees is hét ingrediënt voor jouw stoofgerecht. De Ierse runderen grazen gemiddeld 220 dagen per jaar buiten. Hierdoor bewegen ze veel en eten ze veel gras. Dat geeft Iers rundvlees zijn intense, volle smaak!

15 min. bereiden / 2 uur 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de runderlappen in blokjes van 2½ x 2½ centimeter. Bestrooi het vlees met zwarte peper en het paprikapoeder en meng goed.

Bestuif met de bloem en meng alles door elkaar.

Verwarm de boter in een braadpan en bak het vlees hierin rondom bruin. Voeg de uien (grofgesneden) toe en bak ze circa 1 minuut mee.

Blus af met de Guinness, voeg de laurierblaadjes en de tijm toe en leg het deksel op de pan. Zet het vuur laag en laat circa 1,5 uur zachtjes stoven. Roer af en toe goed door.

Voeg de prei (in ringen) en de wortel (in blokjes van 1 cm) toe aan de stoof en laat nog ongeveer 1 uur stoven.

Breng de stoof op smaak met zwarte peper en zeezout.

algemeenDit recept is ontwikkeld door AH Greenfields. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ierse runderstoof van AH Greenfields (advertentie)

Koken met AH Greenfields: AH Greenfields stoofvlees is hét ingrediënt voor jouw stoofgerecht. De Ierse runderen grazen gemiddeld 220 dagen per jaar buiten. Hierdoor bewegen ze veel en eten ze veel gras. Dat geeft Iers rundvlees zijn intense, volle smaak!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig