Groentesoep met gyoza en crispy chiliolie
Wist je dat je gyoza ook als dumplings voor in soep kunt gebruiken? Dat is nog eens handig. In deze makkelijke groentesoep voegen we ze samen met flink veel groente, miso en sesamolie toe. Als extra crunchy smaakmaker: crispy chili oil!
Aan de slag
Verhit de arachideolie in een soeppan met dikke bodem en roerbak de wokgroente 3 min. op middelhoog vuur.
Schenk de bouillon en 300 ml water (per 4 personen) erbij en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 5 min. koken. Voeg de gyoza en sesamolie toe en verwarm nog 3 min. mee. Verdeel over borden en verdeel daar de chili over.
Groentesoep met gyoza en crispy chiliolie
Wist je dat je gyoza ook als dumplings voor in soep kunt gebruiken? Dat is nog eens handig. In deze makkelijke groentesoep voegen we ze samen met flink veel groente, miso en sesamolie toe. Als extra crunchy smaakmaker: crispy chili oil!
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de arachideolie in een soeppan met dikke bodem en roerbak de wokgroente 3 min. op middelhoog vuur.
Schenk de bouillon en 300 ml water (per 4 personen) erbij en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 5 min. koken. Voeg de gyoza en sesamolie toe en verwarm nog 3 min. mee. Verdeel over borden en verdeel daar de chili over.
algemeen:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el arachideolie
800 g luxe wokgroente Japans
500 ml Itsu brilliant'broth miso ramen
1 zak Itsu vega gyoza
4 tl sesamolie
2 el crispy chili in oil