Vegan whipped 'feta'​
bewaar
bewaar

Vegan whipped 'feta'​

Dat whipped feta lekker is wisten we al maar heb je al de vegan variant geprobeerd? Hier blijf je in dippen!

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook in plakjes, halveer de tomaten en snijd de takjes van het basilicum zo fijn mogelijk.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten en het fijngesneden takjes basilicum toe en bak 2 min. mee. Voeg de cremaceto toe en bak 1 min. mee. Draai het vuur laag en laat de tomaten met de deksel op de pan in 8-10 min zacht worden en iets poffen. Meng de laatste minuut de basilicumblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Pureer ondertussen de feta en haver fraîche in de keukenmachine tot een glad en luchtig mengsel. Spreid over een bord en verdeel de tomaten met het vocht erover. Bestrooi met versgemalen peper.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan whipped 'feta'​

Dat whipped feta lekker is wisten we al maar heb je al de vegan variant geprobeerd? Hier blijf je in dippen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig