Citrus-basilicumsap
Easy peasy lemon squeezy! Dit makkelijke sapje maak je met maar 3 smaakvolle ingrediënten. Geen fan van grapefruit? Vervang deze dan door bloedsinaasappels!
Aan de slag
Pers de grapefruits en mandarijnen uit met de citruspers, verdeel het sap over de glazen en garneer met basilicumblaadjes.
bewaartipHet sap is 1 dag van tevoren te maken. Bewaar gekoeld in een hersluitbare glazen fles. Voeg de basilicumblaadjes vlak voor serveren toe.
variatietipGeen fan van grapefruit? Vervang ze dan door 1 kilo bloedsinaasappels.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Citrus-basilicumsap
Easy peasy lemon squeezy! Dit makkelijke sapje maak je met maar 3 smaakvolle ingrediënten. Geen fan van grapefruit? Vervang deze dan door bloedsinaasappels!
null personen
125 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pers de grapefruits en mandarijnen uit met de citruspers, verdeel het sap over de glazen en garneer met basilicumblaadjes.
bewaartip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grapefruits
8 mandarijnen
5 g verse basilicum
Dit heb je nodig
citruspers