Citrus-basilicumsap
bewaar
bewaar

Citrus-basilicumsap

Easy peasy lemon squeezy! Dit makkelijke sapje maak je met maar 3 smaakvolle ingrediënten. Geen fan van grapefruit? Vervang deze dan door bloedsinaasappels!

10 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Pers de grapefruits en mandarijnen uit met de citruspers, verdeel het sap over de glazen en garneer met basilicumblaadjes.

bewaartipHet sap is 1 dag van tevoren te maken. Bewaar gekoeld in een hersluitbare glazen fles. Voeg de basilicumblaadjes vlak voor serveren toe.
variatietipGeen fan van grapefruit? Vervang ze dan door 1 kilo bloedsinaasappels.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Citrus-basilicumsap

Easy peasy lemon squeezy! Dit makkelijke sapje maak je met maar 3 smaakvolle ingrediënten. Geen fan van grapefruit? Vervang deze dan door bloedsinaasappels!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig