Koele 'glühwein' met champagnesorbetijs
Champagnesorbetijs in je glühwein? Ja zeker! Afgetopt met gouden sterrenmix en gedroogde sinaasappelschijfjes is dit hét drankje van de avond.
Aan de slag
Schenk de glühwein (gekoeld) in de champagnecoupes.
Verdeel met een ijsbollentang de bollen champagnesorbetijs over de coupes.
Bestrooi met de sterrenmix goud en steek er de gedroogde sinaasappelschijfjes in. Serveer direct.
Koele 'glühwein' met champagnesorbetijs
Champagnesorbetijs in je glühwein? Ja zeker! Afgetopt met gouden sterrenmix en gedroogde sinaasappelschijfjes is dit hét drankje van de avond.
null personen
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schenk de glühwein (gekoeld) in de champagnecoupes.
Verdeel met een ijsbollentang de bollen champagnesorbetijs over de coupes.
Bestrooi met de sterrenmix goud en steek er de gedroogde sinaasappelschijfjes in. Serveer direct.
kookstaptip:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 ml glühwein
4 bollen champagne sorbetijs
6 tl AH Excellent sterrenmix goud
4 gedroogde sinaasappelschijfjes
Dit heb je nodig
champagnecoupes
ijsbolletjestang