Koele 'glühwein' met champagnesorbetijs
bewaar
bewaar

Koele 'glühwein' met champagnesorbetijs

Champagnesorbetijs in je glühwein? Ja zeker! Afgetopt met gouden sterrenmix en gedroogde sinaasappelschijfjes is dit hét drankje van de avond.

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Schenk de glühwein (gekoeld) in de champagnecoupes.

Verdeel met een ijsbollentang de bollen champagnesorbetijs over de coupes.

Bestrooi met de sterrenmix goud en steek er de gedroogde sinaasappelschijfjes in. Serveer direct.

kookstaptipLiever geen alcohol? Vervang de glühwein door druivensap en de champagnesorbet door citroensorbet.
serveertipServeer dit drankje als nagerecht.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koele 'glühwein' met champagnesorbetijs

Champagnesorbetijs in je glühwein? Ja zeker! Afgetopt met gouden sterrenmix en gedroogde sinaasappelschijfjes is dit hét drankje van de avond.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig