Zoete paratha met mango en munt-mascarpone
bewaar
bewaar

Zoete paratha met mango en munt-mascarpone

Deze zoete paratha is een verrassend nagerecht met flatbread, mascarpone en plakjes sappige mango. Om je vingers bij af te likken.

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Klop met een handmixer de mascarpone met de slagroom en poedersuiker lobbig. Schep ⅔ van de muntblaadjes erdoor. Zet afgedekt in de koelkast tot gebruik.

Verhit ¼ van de olie in een grote koekenpan en bak een paratha in 4­-5 min. lichtbruin en knapperig. Keer halverwege om. Laat op een rooster afkoelen. Bak zo alle paratha’s met de rest van de olie.

Schil ondertussen de mango’s en snijd het vruchtvlees in dunne plakjes.

Snijd elke paratha in kwarten. Besmeer de helft van de paratha­ stukken met het mascarponemengsel. Leg de mangoplakjes in mooie krullen op de mascarpone en beleg met de andere parathastukken. Bestrooi met de rest van de munt en serveer direct.

bereidingstipMaak de mascarpone­ room 1 dag van tevoren. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete paratha met mango en munt-mascarpone

Deze zoete paratha is een verrassend nagerecht met flatbread, mascarpone en plakjes sappige mango. Om je vingers bij af te likken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig