Misoramen met gyoza van Itsu (advertentie)
Koken met Itsu: slurpen wordt aangemoedigd bij deze ramen met gyoza ramen van itsu. Het een perfect voorbeeld van comfortfood.
Aan de slag
Bereid je groenten voor: snijd de courgette en wortel in dunne reepjes, of gebruik bijvoorbeeld een spirelli om lange slierten te maken. Snijd de uiteinden van de aspergebroccoli af en snijd de lente-ui in ringetjes.
Snijd de tofu in kleine blokjes en zet apart.
Schenk de miso ramen bouillon toe aan een steelpan en verwarm tot het suddert op een middelhoog vuur. Draai daarna het vuur laag, de bouillon niet laten koken. Breng een aparte pan met water aan de kook. Haal de roze bandjes van de noedels en voeg ze toe aan de pan. Kook voor 5 minuten. Schep de noedels uit het water en spoel na met koud water. Zet de noedels apart.
Breng het water weer aan de kook en voeg de gyoza en aspergebroccoli toe. Kook 3-4 minuten en giet af.
Zet 4 soepkommen gereed. Verdeel de noedels over de kommen en verdeel de bouillon erover. Schik de courgette, wortels, broccoli en gyoza netjes bovenop de noedels. Voeg de blokjes tofu en edamame bonen toe.
Garneer met bosui.
Misoramen met gyoza van Itsu (advertentie)
Koken met Itsu: slurpen wordt aangemoedigd bij deze ramen met gyoza ramen van itsu. Het een perfect voorbeeld van comfortfood.
null personen
665 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid je groenten voor: snijd de courgette en wortel in dunne reepjes, of gebruik bijvoorbeeld een spirelli om lange slierten te maken. Snijd de uiteinden van de aspergebroccoli af en snijd de lente-ui in ringetjes.
Snijd de tofu in kleine blokjes en zet apart.
Schenk de miso ramen bouillon toe aan een steelpan en verwarm tot het suddert op een middelhoog vuur. Draai daarna het vuur laag, de bouillon niet laten koken. Breng een aparte pan met water aan de kook. Haal de roze bandjes van de noedels en voeg ze toe aan de pan. Kook voor 5 minuten. Schep de noedels uit het water en spoel na met koud water. Zet de noedels apart.
Breng het water weer aan de kook en voeg de gyoza en aspergebroccoli toe. Kook 3-4 minuten en giet af.
Zet 4 soepkommen gereed. Verdeel de noedels over de kommen en verdeel de bouillon erover. Schik de courgette, wortels, broccoli en gyoza netjes bovenop de noedels. Voeg de blokjes tofu en edamame bonen toe.
Garneer met bosui.
combinatietip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
1 wortel
200 g bimi
2 bosuitjes
375 g tofu
1 l Itsu brilliant'broth miso ramen
250 g Itsu ramen noodles
12 Itsu vega gyoza
150 g koelverse edamame sojabonen