Indiase dahl met pompoen van Verstegen (advertentie)
Verstegen logo

Verstegen

bewaar
bewaar

Indiase dahl met pompoen van Verstegen (advertentie)

Koken met Verstegen: een kruidige dahl gemaakt naar 'Indiaas' recept. Met rode linzen, pompoen, spinazie en de World spice blend garam masala van Verstegen. Om je vingers bij af te likken!

35 min. bereiden

15 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200ºC.

Pel en snipper de ui en de tenen knoflook. Schil de pompoen, verwijder de pitten en snijd in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm. Schil de gember en snijd fijn.

Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg de Verstegen World Spice Blend Garam Masala, gember en de gesneden pompoen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de rode linzen, het bouillonblok en de kokosmelk toe en laat afgedekt 20 minuten koken op laag vuur. Proef of de linzen gaar zijn.

Voeg de spinazie toe en roer door. Snijd de rode peper in ringen en de limoen in parten.

Bereid het Libanese brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven.

Serveer de dahl met verse koriander, limoenparten, rode peper, kwark en het Libanese brood.

vegantipServeer met plantaardige kwark om het gerecht vegan te maken
algemeenDit recept is ontwikkeld door Verstegen. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase dahl met pompoen van Verstegen (advertentie)

Koken met Verstegen: een kruidige dahl gemaakt naar 'Indiaas' recept. Met rode linzen, pompoen, spinazie en de World spice blend garam masala van Verstegen. Om je vingers bij af te likken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig