Paaskoffie
Dalgona + chocolademelk = een feestelijke paaskoffie. Maak deze paaskoffie extra gezellig met minimellows, chocomix en paaschocolade.
Aan de slag
Klop de koffie met de suiker en ⅔ van het hete water 4 min. met een handmixer tot heel luchtig en licht van kleur.
Besmeer de bovenste rand van de glazen met een mes met de chocospread. Meng de hot choco met de rest van het hete water en meng de melk erdoor.
Verdeel de ijsblokjes over de glazen en schenk de chocolademelk eroverheen. Schep het dalgonaschuim erop en maak er met een lepel een flinke toef van. Versier de dalgona koffie met minimellows, chocomix en paaschocolade. Roer voor het drinken goed door.
Paaskoffie
Instructievideo - 00:44 min.
Paaskoffie
Dalgona + chocolademelk = een feestelijke paaskoffie. Maak deze paaskoffie extra gezellig met minimellows, chocomix en paaschocolade.
null personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de koffie met de suiker en ⅔ van het hete water 4 min. met een handmixer tot heel luchtig en licht van kleur.
Besmeer de bovenste rand van de glazen met een mes met de chocospread. Meng de hot choco met de rest van het hete water en meng de melk erdoor.
Verdeel de ijsblokjes over de glazen en schenk de chocolademelk eroverheen. Schep het dalgonaschuim erop en maak er met een lepel een flinke toef van. Versier de dalgona koffie met minimellows, chocomix en paaschocolade. Roer voor het drinken goed door.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el espresso-oploskoffie
4 el fijne kristalsuiker
3 el heet water
4 el AH Choco spread
2 zakjes AH Hot choco
500 ml volle melk
10 ijsblokjes
1 el mini marshmallow
1 el strooifeest chocomix
Dit heb je nodig
handmixer
grote glazen