Romanesco met granaatappelpitjes en sumak
bewaar
bewaar

Romanesco met granaatappelpitjes en sumak

Een groente-bijgerecht voor kerst dat weer eens wat anders is? Deze romanesco met granaatappelpitjes en sumak wil je dit jaar echt op tafel zetten.

5 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de romanesco in roosjes en halveer ze. Verdeel de over de bakplaat.

Meng de milde olijfolie met de sumak, peper en eventueel zout en besprenkel de miniromanesco’s ermee. Schep om en rooster ca. 15-20 min. (afhankelijk van de grootte van de romanesco’s) in het midden van de oven. Schep halverwege de baktijd om.

Neem uit de oven. Besprenkel de romanesco met de extra vierge olie en bestrooi met de granaatappelpitjes en de rest van de sumak

algemeen Meer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romanesco met granaatappelpitjes en sumak

Een groente-bijgerecht voor kerst dat weer eens wat anders is? Deze romanesco met granaatappelpitjes en sumak wil je dit jaar echt op tafel zetten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig