Red velvet brownies
bewaar
bewaar

Red velvet brownies

Verras iedereen om je heen met deze red velvet brownies!

15 min. bereiden / 35 min. oventijd / 1 uur wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Doe de boter en de pure chocolade in een grote hittebestendige kom en zet deze op een pan met een laagje kokend water (de kom mag het water niet raken). Laat de chocolade smelten (au bain-marie).

Neem de kom van het vuur. Voeg de helft van het vanille-extract en de basterdsuiker toe en klop 1 min. met een handmixer op hoge snelheid tot deze opgelost is. Voeg de eieren, azijn en rode kleurstof uit het doosje toe en klop in ca. 5 min. schuimig. Zeef de bloem en het zout boven de kom en vouw met een spatel door het beslag.

Schenk het beslag in de met bakpapier beklede bakvorm. Bak ca. 35 min. in het midden van de oven gaar.

Doe ondertussen de roomkaas met de rest van het vanille-extract in een keukenmachine en zeef de poedersuiker erboven. Mix op lage stand tot je een glad geheel hebt.

Haal de brownie uit de oven, laat in minimaal 1 uur afkoelen. Besmeer de bovenkant met het roomkaasmengsel en snijd de brownie in 12 stukken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Red velvet brownies

Verras iedereen om je heen met deze red velvet brownies!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig