Gezond borrelhapje met zalmspread
bewaar
bewaar

Gezond borrelhapje met zalmspread

Hap, slik, weg! Van dit gezonde borrelhapje met zalmspread lusten wij er wel honderd.

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de sneetjes roggebrood in de lengte. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Rooster in ca. 15 min. in het midden van de oven krokant.

Snijd ondertussen de rode ui in dunne halve ringen. Meng de rodewijnazijn met het water in een kom. Voeg de ui toe en meng goed. Laat 10 min. afgedekt staan tot de ui lichtroze en zoetzuur is.

Prak de zalm fijn met een vork, meng met de zuivelspread en breng op smaak met peper.

Snijd de peterselie grof. Besmeer de roggetoast met de zalmspread en verdeel de zalmeitjes en rode ui erover. Garneer met de kiemgroente en peterselie. Breng op smaak met peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gezond borrelhapje met zalmspread

Hap, slik, weg! Van dit gezonde borrelhapje met zalmspread lusten wij er wel honderd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig