Maiskolven met aïoli en feta van de BBQ
Een hele maiskolf van de BBQ: al een succes op zichzelf, maar helemaal met toppings als aïoli en feta.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Kook de maiskolven 5 min. Neem uit de pan en laat goed uitlekken. Gril ca. 10 min. op de barbecue. Keer regelmatig.
Verkruimel ondertussen de feta op een plat bord. Bestrijk de kolven rondom met de aioli, rol door de feta en bestrooi met de paprikapoeder. Serveer op een grote schaal.
Maiskolven met aïoli en feta van de BBQ
Een hele maiskolf van de BBQ: al een succes op zichzelf, maar helemaal met toppings als aïoli en feta.
bijgerecht
null personen
390 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Kook de maiskolven 5 min. Neem uit de pan en laat goed uitlekken. Gril ca. 10 min. op de barbecue. Keer regelmatig.
Verkruimel ondertussen de feta op een plat bord. Bestrijk de kolven rondom met de aioli, rol door de feta en bestrooi met de paprikapoeder. Serveer op een grote schaal.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 maiskolven
100 g feta 43+
95 g aioli
1 tl gerookte paprikapoeder
Dit heb je nodig
barbecue