Maiskolven met aïoli en feta van de BBQ
bewaar
bewaar

Maiskolven met aïoli en feta van de BBQ

Een hele maiskolf van de BBQ: al een succes op zichzelf, maar helemaal met toppings als aïoli en feta.

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Kook de maiskolven 5 min. Neem uit de pan en laat goed uitlekken. Gril ca. 10 min. op de barbecue. Keer regelmatig.

Verkruimel ondertussen de feta op een plat bord. Bestrijk de kolven rondom met de aioli, rol door de feta en bestrooi met de paprikapoeder. Serveer op een grote schaal.

serveertipLekker met platte peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maiskolven met aïoli en feta van de BBQ

Een hele maiskolf van de BBQ: al een succes op zichzelf, maar helemaal met toppings als aïoli en feta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig