Appel-griesmeelcake met boerenvanillevla
bewaar
bewaar

Appel-griesmeelcake met boerenvanillevla

Hoofdingrediënt van deze appelgriesmeelcake? Romige boerenvanillevla!

15 min. bereiden / 1 uur oventijd / 1 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en halveer de parten. Klop de eieren met een mixer in een kom met de suiker en olie 5 min. Voeg de bakpoeder, vla en griesmeel toe en roer goed door.

Vet de brownievorm in en bestuif met wat griesmeel. Verdeel het beslag over de vorm en verdeel de plakjes appel erover. Bestrooi met het amandelschaafsel en bak ca. 1 uur in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Haal uit de oven en laat ca. 1 uur afkoelen. Bestrooi voor het serveren met de poedersuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appel-griesmeelcake met boerenvanillevla

Hoofdingrediënt van deze appelgriesmeelcake? Romige boerenvanillevla!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig