Zalmballetjes met dille-allioli
bewaar
bewaar

Zalmballetjes met dille-allioli

Fijne hapjes, deze visballetjes van zalm! Nog fijner: ze zijn in een kwartiertje al klaar.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de sjalot. Laat de kappertjes uitlekken en snijd fijn. Snijd de zalm zo fijn mogelijk. Boen de halve citroen schoon, rasp de gele schil en pers die helft uit.

Meng de zalm met de sjalot, kappertjes, panko, het ei, citroenrasp en peper. Draai er met vochtige handen 12 balletjes van. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalmballetjes 5 min. op middelhoog vuur rondom bruin.

Snijd ondertussen de dille fijn en meng met de allioli en een ½ el citroensap (per 12 porties). Serveer met de zalmballetjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmballetjes met dille-allioli

Fijne hapjes, deze visballetjes van zalm! Nog fijner: ze zijn in een kwartiertje al klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig