Linzenschotel met cajunkruiden
In 20 minuten een vegan maaltje op tafel. Kan gewoon.
Aan de slag
Breng de linzen met het water aan de kook en laat met de deksel op de pan op laag vuur 20 min. koken. Snijd ondertussen de paprika’s in reepjes van 1 cm breed. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak de zoete aardappelblokjes samen met de paprikareepjes en cajunkruiden 12 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm 5 min. Giet de linzen af, voeg toe en verwarm nog 2 min. Breng eventueel op smaak met zout.
Snijd de selderij fijn en roer door de linzenschotel. Serveer met de vegan roomkaas.
Linzenschotel met cajunkruiden
In 20 minuten een vegan maaltje op tafel. Kan gewoon.
null personen
490 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng de linzen met het water aan de kook en laat met de deksel op de pan op laag vuur 20 min. koken. Snijd ondertussen de paprika’s in reepjes van 1 cm breed. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak de zoete aardappelblokjes samen met de paprikareepjes en cajunkruiden 12 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm 5 min. Giet de linzen af, voeg toe en verwarm nog 2 min. Breng eventueel op smaak met zout.
Snijd de selderij fijn en roer door de linzenschotel. Serveer met de vegan roomkaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g AH Biologisch gedroogde groene linzen
1 zak paprikamix
2 tenen knoflook
1 el kokosolie
400 g zoete aardappelblokjes
1½ el cajunkruiden
400 g tomatenblokjes in blik
40 g verse selderij
100 g Violife creamy original