Eenpanspasta met herfstgroenten
bewaar
bewaar

Eenpanspasta met herfstgroenten

Men neme: 1 pan, 20 min. en deze ingrediënten. Voila, het avondeten staat op tafel!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de peen in de lengte en snijd in plakjes van een ½ cm dik. Snijd de ui in dunne halve ringen. Ris de blaadjes van de takjes tijm en de takjes oregano uit het bakje Italiaanse kruidenmix en snijd de salieblaadjes uit het bakje fijn.

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de fijngesneden kruiden, peen en pompoenstukjes toe en bak 2 min. mee. Voeg de crème fraîche, het bouillonblokje, de ongekookte pasta en het water toe en roer goed door. Breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 7 min. zachtjes koken. Neem de deksel van de pan en laat nog 5 min. koken. Roer regelmatig en breng op smaak met zout en peper.

Rasp de Parmezaanse kaas met een fijne rasp. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

vegatipGebruik een vegetarische (geraspte) kaas in plaats van Parmezaanse kaas.
combinatietipJe kunt in plaats van koelverse pompoenblokjes ook Crown- of Kabocha-pompoen gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eenpanspasta met herfstgroenten

Men neme: 1 pan, 20 min. en deze ingrediënten. Voila, het avondeten staat op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig