Tortillataart
bewaar
bewaar

Tortillataart

Stapel de tortillawraps en voila: tortilla taart!

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de prei en paprika. Halveer de prei in de lengte en snijd in dunne halve ringen. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Laat de mais uitlekken. Leg de tortilla’s op een ovenrooster en bestrooi met de kaas. Bak de tortilla’s 5 min. goudbruin en krokant in de voorverwarmde oven.

Verhit ondertussen een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het gehakt op middelhoog vuur in 5 min. Voeg de gesneden prei en paprika, de kruiden en het water toe en bak 5 min. mee. Voeg de mais, bonen en tomaten toe en roer goed door. Zet het vuur uit.

Leg 1 tortillawrap op de bodem van de springvorm. Schep ⅓ van het gehaktmengsel over de tortilla. Herhaal met de rest tot je een taart krijgt. Eindig met een tortillawrap.

serveertipLekker met platte peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortillataart

Stapel de tortillawraps en voila: tortilla taart!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig