Mini-croque-monsieurs
Mini is altijd beter, want dan mag je er meer van eten. Toch?
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Besmeer de sneetjes brood aan 1 kant dun met de boter en bestrijk met de mosterd.
Leg 4 sneetjes (per 16 stuks) met de besmeerde kant naar beneden en beleg achtereenvolgens met kaas, ham en vervolgens weer kaas (zorg dat het beleg niet echt uitsteekt). Dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar boven.
Bak de croque-monsieurs in een grote koekenpan in 5 min. bruin. Keer halverwege. De kaas moet iets gesmolten zijn. Neem uit de pan en snijd elke croque-monsieur in vieren. Steek er een tapasprikker in.
Mini-croque-monsieurs
Mini is altijd beter, want dan mag je er meer van eten. Toch?
null porties
110 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Besmeer de sneetjes brood aan 1 kant dun met de boter en bestrijk met de mosterd.
Leg 4 sneetjes (per 16 stuks) met de besmeerde kant naar beneden en beleg achtereenvolgens met kaas, ham en vervolgens weer kaas (zorg dat het beleg niet echt uitsteekt). Dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar boven.
Bak de croque-monsieurs in een grote koekenpan in 5 min. bruin. Keer halverwege. De kaas moet iets gesmolten zijn. Neem uit de pan en snijd elke croque-monsieur in vieren. Steek er een tapasprikker in.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes bruin casinobrood
25 g ongezouten roomboter
1½ tl dijonmosterd
8 plakken Zaanlander oud flinterdun
100 g yorkham
Dit heb je nodig
tapasprikkers