Appelringpannenkoeken
Pannenkoek met appel 2.0: appelringen in pannenkoekenbeslag. Next level lunch.
Aan de slag
Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder met de appelboor het klokhuis uit de appels. Snijd de appels in ringen van 1 cm dik, zodat je 12 ringen overhoudt.
Verhit een klontje boter in een grote koekenpan. Prik telkens met een vork in een appelring, dip deze helemaal in het beslag en draai een beetje rond, zodat er overal een gelijke laag zit en leg vervolgens in de pan. Bak ca. 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Prik met de achterkant van je pollepel een gat in de appelringen. Herhaal tot de appelringen op zijn.
Appelringpannenkoeken
Pannenkoek met appel 2.0: appelringen in pannenkoekenbeslag. Next level lunch.
null porties
180 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder met de appelboor het klokhuis uit de appels. Snijd de appels in ringen van 1 cm dik, zodat je 12 ringen overhoudt.
Verhit een klontje boter in een grote koekenpan. Prik telkens met een vork in een appelring, dip deze helemaal in het beslag en draai een beetje rond, zodat er overal een gelijke laag zit en leg vervolgens in de pan. Bak ca. 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Prik met de achterkant van je pollepel een gat in de appelringen. Herhaal tot de appelringen op zijn.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g mix voor American pancakes kaneel
250 ml halfvolle melk
2 Elstar appels
30 g ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
appelboor