Pizzette met kapperappeltjes & aspergetips
Met deze hapjes is het altijd borreltijd.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het pizzadeeg op een met bakpapier bekleed werkblad en rol met de deegroller iets verder uit.
Steek met de uitsteekvorm of het glas 18 rondjes uit het deeg. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit het pak pizzadeeg en bestrooi met de kaas.
Bak de pizzette ca. 15 min. in het midden van de oven.
Laat ondertussen de olijven uitlekken en halveer ze. Snijd de aspergetips schuin door en laat de kapperappeltjes uitlekken.
Neem de pizzette uit de oven en verdeel de olijven, aspergetips en kapperappeltjes erover. Serveer direct.
Pizzette met kapperappeltjes & aspergetips
Met deze hapjes is het altijd borreltijd.
voorgerecht
null porties
90 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het pizzadeeg op een met bakpapier bekleed werkblad en rol met de deegroller iets verder uit.
Steek met de uitsteekvorm of het glas 18 rondjes uit het deeg. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit het pak pizzadeeg en bestrooi met de kaas.
Bak de pizzette ca. 15 min. in het midden van de oven.
Laat ondertussen de olijven uitlekken en halveer ze. Snijd de aspergetips schuin door en laat de kapperappeltjes uitlekken.
Neem de pizzette uit de oven en verdeel de olijven, aspergetips en kapperappeltjes erover. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g pizzadeeg met tomatensaus
100 g geraspte kaas voor pizza
9 biologische zwarte olijven zonder pit
18 aspergetips
18 kapperappeltjes
Dit heb je nodig
deegroller
bakpapier
ronde uitsteekvorm of glas (ø 7 cm)