Buddhabowl met meergranen lekkerbekje
bewaar
bewaar

Buddhabowl met meergranen lekkerbekje

Prachtig zo'n mooi opgemaakte bowl. En die maak je dus easy peasy!

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Boen de zoete aardappelen schoon, halveer in de lengte en snijd in dunne halve plakken van een ½ cm breed. Meng met de helft van de olie, peper en eventueel zout. Verdeel samen met de lekkerbekjes over met bakpapier beklede bakplaten (2 lekkerbekjes per plaat). Rooster de aardappelen en lekkerbekjes in ca. 25 min. gaar in de oven. Schep de aardappelen halverwege om en wissel de bakplaten.

Snijd ondertussen de spitskool in dunne repen en meng met de azijn. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in dunne repen. Snijd de spinazie grof en meng met de rest van de olie.

Verdeel de spinazie, spitskool, zoete aardappel en avocado in compartimenten over diepe kommen. Halveer de lekkerbekjes in de lengte en verdeel over de kommen. Schep de hummus in het midden en breng verder op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Buddhabowl met meergranen lekkerbekje

Prachtig zo'n mooi opgemaakte bowl. En die maak je dus easy peasy!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig