Volkorentortillachips met salsa van mango en limoen
Zin een snack? Wij weten wel iets waar je je geen seconde schuldig over hoeft te voelen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de wraps op elkaar en snijd de stapel in 8 driehoeken. Verdeel de driehoeken over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en krokant.
Maak ondertussen de salsa. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees eerst van de pit en snijd het daarna in kleine blokjes van een ½ cm. Verwijder de zaadlijsten en pitjes van de rode peper en snijd het vruchtvlees zo fijn mogelijk. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de mango en peper door elkaar en breng op smaak met het limoenrasp en het -sap.
Volkorentortillachips met salsa van mango en limoen
Zin een snack? Wij weten wel iets waar je je geen seconde schuldig over hoeft te voelen.
null personen
125 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de wraps op elkaar en snijd de stapel in 8 driehoeken. Verdeel de driehoeken over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en krokant.
Maak ondertussen de salsa. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees eerst van de pit en snijd het daarna in kleine blokjes van een ½ cm. Verwijder de zaadlijsten en pitjes van de rode peper en snijd het vruchtvlees zo fijn mogelijk. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de mango en peper door elkaar en breng op smaak met het limoenrasp en het -sap.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 volkoren tortillawraps
1 eetrijpe mango
1 verse rode peper
1 limoen
Dit heb je nodig
bakpapier