Snackgranola
Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.
Aan de slag
Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur. Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.
Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.
Snackgranola
Borrelnootjes wordt borrelgranola met rozijn, mango, amandel en pecan.
null personen
90 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rijstwafels in blokjes van 1½ cm.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de rijstwafelblokjes 3 min. op laag vuur. Besprenkel met de honing en meng goed, zodat alle stukjes een laagje honing krijgen.
Strooi de kaneel erover en verwarm nog 1 min. Zet het vuur uit en voeg de verrijkermix toe. Ook lekker door de yoghurt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 dikke rijstwafels meergranen
2 el vloeibare honing
½ tl gemalen kaneel
150 g AH verrijker rozijn, mango, amandel en pecannoot