Knäckebrödgranola met cranberry's
Je kunt havermout gebruiken, maar probeer ook eens granola te maken met knäckebröd.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de noten grof. Verkruimel het knäckebröd met je vingers. Meng de noten en pompoenpitten door de kruimels. Meng de honing met het appelsap en de kaneel. Meng dit door het notencrackermengsel. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om. Neem uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de gedroogde cranberry’s erdoor en laat helemaal afkoelen.
Knäckebrödgranola met cranberry's
Je kunt havermout gebruiken, maar probeer ook eens granola te maken met knäckebröd.
null porties
240 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de noten grof. Verkruimel het knäckebröd met je vingers. Meng de noten en pompoenpitten door de kruimels. Meng de honing met het appelsap en de kaneel. Meng dit door het notencrackermengsel. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om. Neem uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de gedroogde cranberry’s erdoor en laat helemaal afkoelen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g ongebrande notenmix
8 Leksands knackebrodcrackers original
50 pompoenpitten
50 g honing
50 ml appelsap
2 tl gemalen kaneel
75 g gedroogde cranberry's
Dit heb je nodig
bakpapier