Ei pocheren
bewaar
bewaar

Ei pocheren

Als je eenmaal een goed gepocheerd eitje hebt geproefd, wil je 'm nooit meer anders.

10 min. bereiden

2 ingrediënten

Aan de slag

Breng in een pan een laag water van minstens 6 cm aan de kook en voeg de wittewijnazijn toe. Draai het vuur laag, zodat het water niet meer borrelt.

Breek 1 ei voorzichtig in een kommetje of kopje.

Laat het ei in het water glijden. Houd het water tegen de kook aan en laat het ei in ca. 3 min. gaar worden. Doe hetzelfde met de andere eieren.

Schep de eieren met een schuimspaan voorzichtig uit de pan en laat goed uitlekken. Bestrooi met peper en eventueel zout.

bereidingstipGebruik een ruime (hapjes)pan als je meerdere eieren tegelijk wilt pocheren.

Ei pocheren

Instructievideo - 00:47 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ei pocheren

Als je eenmaal een goed gepocheerd eitje hebt geproefd, wil je 'm nooit meer anders.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig