Rijkgevulde groentepasta
Voor een goedgevulde pasta heb je helemaal niet veel ingrediënten nodig.
Aan de slag
Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de winterpeen in blokjes van een ½ cm. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd in boogjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, knoflook, winterpeen en bleekselderij 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de Umami paste toe en schep goed om. Voeg de gepelde tomaten toe en kook met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur tot een saus. Breng op smaak met peper.
Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm. Voeg de laatste 5 min. toe aan de saus. Breek de tomaten met een pollepel in stukjes. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta en saus over de borden en bestrooi met een deel van de Parmezaanse kaas. Serveer de rest van de kaas erbij.
Rijkgevulde groentepasta
Voor een goedgevulde pasta heb je helemaal niet veel ingrediënten nodig.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de winterpeen in blokjes van een ½ cm. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd in boogjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, knoflook, winterpeen en bleekselderij 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de Umami paste toe en schep goed om. Voeg de gepelde tomaten toe en kook met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur tot een saus. Breng op smaak met peper.
Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm. Voeg de laatste 5 min. toe aan de saus. Breek de tomaten met een pollepel in stukjes. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta en saus over de borden en bestrooi met een deel van de Parmezaanse kaas. Serveer de rest van de kaas erbij.
algemeen:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 tenen knoflook
200 g winterpeen
2 stengels bleekselderij
2 el traditionele olijfolie
1½ el Umami bombe paste
850 g pomodorini
1 courgette
300 g linguine
100 g Parmigiano Reggiano