Rijkgevulde groentepasta
bewaar
bewaar

Rijkgevulde groentepasta

Voor een goedgevulde pasta heb je helemaal niet veel ingrediënten nodig.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de winterpeen in blokjes van een ½ cm. Halveer de bleekselderij in de lengte en snijd in boogjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, knoflook, winterpeen en bleekselderij 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de Umami paste toe en schep goed om. Voeg de gepelde tomaten toe en kook met de deksel op de pan 15 min. op middelhoog vuur tot een saus. Breng op smaak met peper.

Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm. Voeg de laatste 5 min. toe aan de saus. Breek de tomaten met een pollepel in stukjes. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta en saus over de borden en bestrooi met een deel van de Parmezaanse kaas. Serveer de rest van de kaas erbij.

algemeenLinguine is alleen verkrijgbaar in grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt ook spaghetti gebruiken.
combinatietipLekker met vers basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijkgevulde groentepasta

Voor een goedgevulde pasta heb je helemaal niet veel ingrediënten nodig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig