Aardappel-knolselderijgratin
Ga thuis uit eten met deze verrukkelijke aardappel-knolselderijgratin.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Schil de aardappelen en knolselderij en schaaf in de keukenmachine in dunne plakjes. Snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm, meng de helft met de knolselderij- en aardappelplakjes en het zout en verdeel over de ovenschaal. Schenk de slagroom over de groente-en aardappelplakjes en bestrooi met de kaas en de rest van de tijmblaadjes.
Bak de gratin in ca. 1 uur en 15 min. onder het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek na 30 min. losjes af met aluminiumfolie zodat de bovenkant niet te donker wordt.
Aardappel-knolselderijgratin
Ga thuis uit eten met deze verrukkelijke aardappel-knolselderijgratin.
bijgerecht
null personen
490 kcal
15 min. bereiden
75 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Schil de aardappelen en knolselderij en schaaf in de keukenmachine in dunne plakjes. Snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm, meng de helft met de knolselderij- en aardappelplakjes en het zout en verdeel over de ovenschaal. Schenk de slagroom over de groente-en aardappelplakjes en bestrooi met de kaas en de rest van de tijmblaadjes.
Bak de gratin in ca. 1 uur en 15 min. onder het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek na 30 min. losjes af met aluminiumfolie zodat de bovenkant niet te donker wordt.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg pommes gourmandine
1 kg knolselderij
2 tenen knoflook
7½ g verse tijm
1 tl zout
500 ml verse slagroom
300 g geraspte Franse gruyère kaas 47+
Dit heb je nodig
keukenmachine
grote ovenschaal