Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
bewaar
bewaar

Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal

Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.

5 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de havervlokken met het bakpoeder en zout. Verdeel de helft van het havermengsel over de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de helft van het fruit. Verdeel hier de rest van het havermengsel en het fruit over.

Smelt de boter. Meng de eieren, melk, maple syrup, boter en het vanillearoma door elkaar. Schenk dit over de lagen havervlokken en fruit. Zet ca. 30 min. in de oven en serveer warm.

serveertipLekker met crème fraîche.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal

Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig