Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de havervlokken met het bakpoeder en zout. Verdeel de helft van het havermengsel over de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de helft van het fruit. Verdeel hier de rest van het havermengsel en het fruit over.
Smelt de boter. Meng de eieren, melk, maple syrup, boter en het vanillearoma door elkaar. Schenk dit over de lagen havervlokken en fruit. Zet ca. 30 min. in de oven en serveer warm.
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.
null personen
345 kcal
5 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de havervlokken met het bakpoeder en zout. Verdeel de helft van het havermengsel over de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de helft van het fruit. Verdeel hier de rest van het havermengsel en het fruit over.
Smelt de boter. Meng de eieren, melk, maple syrup, boter en het vanillearoma door elkaar. Schenk dit over de lagen havervlokken en fruit. Zet ca. 30 min. in de oven en serveer warm.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g havervlokken
1½ tl bakpoeder
½ tl zout
250 g diepvries zomerfruit
2 middelgrote eieren
600 ml halfvolle melk
75 ml maplesyrup
3 el ongezouten roomboter
1 tl vanillearoma
Dit heb je nodig
ovenschaal (35 x 25 cm)