Kleurrijke groentepasta met zoete aardappel
Deze pasta zit vol boordevol groente en is er bovendien van gemaakt!
Aan de slag
Was de paprika’s, halveer ze en verwijder met een scherp mes de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm.
Schil de aardappelen en winterpeen en snijd in blokjes van een ½ cm.
Verhit de olie in de wok en roerbak de spekjes op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Voeg de paprika, aardappel en peen toe en roerbak nog 12 min.
Voeg de laatste 2 min. de courgettespaghetti en kookroom toe. Breng op smaak met zout. Verdeel over de borden en bestrooi met de kaas en pompoenpitten.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Kleurrijke groentepasta met zoete aardappel
Deze pasta zit vol boordevol groente en is er bovendien van gemaakt!
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Was de paprika’s, halveer ze en verwijder met een scherp mes de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm.
Schil de aardappelen en winterpeen en snijd in blokjes van een ½ cm.
Verhit de olie in de wok en roerbak de spekjes op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Voeg de paprika, aardappel en peen toe en roerbak nog 12 min.
Voeg de laatste 2 min. de courgettespaghetti en kookroom toe. Breng op smaak met zout. Verdeel over de borden en bestrooi met de kaas en pompoenpitten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 oranje paprika's
300 g zoete aardappelen
300 g winterpeen
2 el traditionele olijfolie
250 g vegetarische spekreepjes
400 g courgettespaghetti
200 ml room culinair light
100 g geraspte jonge Goudse kaas
50 g pompoenpitten