Biefstuk met bonen-radijssalade & gemengde aardappeltjes
bewaar
bewaar

Biefstuk met bonen-radijssalade & gemengde aardappeltjes

Een klassieker uit eigen keuken.

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Breng een pan ruim water met wat zout aan de kook. Boen ondertussen de aardappelen schoon en snijd ze ongeschild in plakjes van 1 cm breed. Voeg als het water kookt de aardappel toe en kook in 10 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitdampen.

Breng ondertussen een andere pan ruim water aan de kook. Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm en kook ze in 8 min. beetgaar. Maak ondertussen de sjalot schoon. Snipper deze en voeg de laatste minuut toe aan de snijbonen. Giet af.

Verhit een koeken- of hapjespan en doe er 1 el olie en 1 el boter in. Bak de aardappel in 8 min. al omscheppend op middelhoog vuur goudbruin. Breng eventueel op smaak met zout.

Verhit een koekenpan met 1/2 el olie en de rest van de boter. Bestrooi de biefstuk met de lemon pepper en zout en bak in ca. 5 min. op hoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en laat 5 min. afgedekt met aluminiumfolie rusten op een bord.

Verwijder ondertussen het groen van het halve bosje radijsjes, was ze en snijd in partjes. Klop een dressing van de rest van de olie, de azijn en de mosterd. Voeg naar smaak peper en eventueel zout toe. Meng de radijs met de snijbonen, de rucola en de dressing. Serveer de salade met de biefstuk en de gebakken aardappelen.

algemeen*Dit product is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box en is niet verkrijgbaar in de winkel.
algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met bonen-radijssalade & gemengde aardappeltjes

Een klassieker uit eigen keuken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig