Zomerse visovenschotel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ondertussen de worteltjes in kleine stukjes en snijd de prei in dunne ringen. Meng de groente met de krieltjes.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met het water. Meng de helft van de peterselie erdoor.
Verdeel de helft van het groente-aardappelmengsel over de ovenschaal en verdeel de helft van de saus erover. Bestrooi de scholfilet met peper en eventueel zout en leg op de groente in de ovenschaal. Dek af met de rest van het groente-aardappelmengsel en de rest van de saus.
Bak ca. 35 min. in het midden van de oven gaar. Bestrooi met de rest van de peterselie.
Zomerse visovenschotel
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
10 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd ondertussen de worteltjes in kleine stukjes en snijd de prei in dunne ringen. Meng de groente met de krieltjes.
Snijd ondertussen de peterselie fijn. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking met het water. Meng de helft van de peterselie erdoor.
Verdeel de helft van het groente-aardappelmengsel over de ovenschaal en verdeel de helft van de saus erover. Bestrooi de scholfilet met peper en eventueel zout en leg op de groente in de ovenschaal. Dek af met de rest van het groente-aardappelmengsel en de rest van de saus.
Bak ca. 35 min. in het midden van de oven gaar. Bestrooi met de rest van de peterselie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g geschrapte worteltjes
1 prei
900 g Cela Vita minikrieltjes
30 g verse peterselie
84 g Knorr mix voor vis-dillesaus
500 ml water
400 g scholfilet
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm)
ovenschaal (20 x 30)