Salsa
De topping der toppings zoals hij hoort: mét koriander en de pittigheid van tabasco.
Aan de slag
Doe de tomatenblokjes in een kom. Snipper de rode ui heel fijn en voeg toe. Snijd de gegrilde paprika’s in blokjes en voeg toe aan het tomaten-uimengsel. Voeg de tabasco toe. Snijd de koriander fijn en voeg toe. Meng door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Salsa
De topping der toppings zoals hij hoort: mét koriander en de pittigheid van tabasco.
null porties
140 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de tomatenblokjes in een kom. Snipper de rode ui heel fijn en voeg toe. Snijd de gegrilde paprika’s in blokjes en voeg toe aan het tomaten-uimengsel. Voeg de tabasco toe. Snijd de koriander fijn en voeg toe. Meng door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tomatenblokjes
1 rode ui
2 gegrilde paprika
2 tl tabasco red peppersauce
15 g verse koriander