Platbrood van de barbecue
In 3 snelle varianten uit 3 verschillende keukens: Indiaas, Italiaans en Midden-Oosters.
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Doe het bakmeel, zout en de yoghurt in een kom en kneed tot een samenhangend deeg. Verdeel in 8 porties en duw tot platte broodjes van ca. 10 cm doorsnede. Gril 3-5 min. op het rooster knapperig en goudbruin. Keer, besprenkel met de olie en bestrooi met het zout. Gril nog 3-5 min. Serveer warm, lauw of koud.
Platbrood van de barbecue
Instructievideo - 03:21 min.
Platbrood van de barbecue
In 3 snelle varianten uit 3 verschillende keukens: Indiaas, Italiaans en Midden-Oosters.
bijgerecht
null porties
225 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Doe het bakmeel, zout en de yoghurt in een kom en kneed tot een samenhangend deeg. Verdeel in 8 porties en duw tot platte broodjes van ca. 10 cm doorsnede. Gril 3-5 min. op het rooster knapperig en goudbruin. Keer, besprenkel met de olie en bestrooi met het zout. Gril nog 3-5 min. Serveer warm, lauw of koud.
variatietip:
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g zelfrijzend bakmeel
1 tl zout
320 g milde yoghurt
3 el traditionele olijfolie
2 tl zeezout
Dit heb je nodig
gasbarbecue