Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes
bewaar
bewaar

Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes

Dat zijn wat we noemen worstjes met pit. De rodecurrypasta door de mayonaise geeft deze hotdogs een typisch Thais extraatje.

20 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan.

Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng voor de rodecurrymayo het limoenrasp en -sap met de currypasta en mayonaise. Meng de sla met de taugé en koriander. Snijd de broodjes aan de bovenkant tot de helft in.

Gril de chipolata’s in 8 min. goudbruin en gaar op de barbecue.

Schep op elk broodje wat salade, een worstje, rodecurrymayo en gebakken uitjes. Serveer met de partjes limoen.

bewaartipJe kunt de salade en currymayo ½ dag van tevoren bereiden. De worstjes kun je ook thuis al grillen in de grillpan.
combinatietipLekker met in ringetjes gesneden rode peper voor extra pit.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes

Dat zijn wat we noemen worstjes met pit. De rodecurrypasta door de mayonaise geeft deze hotdogs een typisch Thais extraatje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig