Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes
Dat zijn wat we noemen worstjes met pit. De rodecurrypasta door de mayonaise geeft deze hotdogs een typisch Thais extraatje.
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng voor de rodecurrymayo het limoenrasp en -sap met de currypasta en mayonaise. Meng de sla met de taugé en koriander. Snijd de broodjes aan de bovenkant tot de helft in.
Gril de chipolata’s in 8 min. goudbruin en gaar op de barbecue.
Schep op elk broodje wat salade, een worstje, rodecurrymayo en gebakken uitjes. Serveer met de partjes limoen.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Thaise hotdogs met currymayo en gebakken uitjes
Dat zijn wat we noemen worstjes met pit. De rodecurrypasta door de mayonaise geeft deze hotdogs een typisch Thais extraatje.
null personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in partjes. Meng voor de rodecurrymayo het limoenrasp en -sap met de currypasta en mayonaise. Meng de sla met de taugé en koriander. Snijd de broodjes aan de bovenkant tot de helft in.
Gril de chipolata’s in 8 min. goudbruin en gaar op de barbecue.
Schep op elk broodje wat salade, een worstje, rodecurrymayo en gebakken uitjes. Serveer met de partjes limoen.
bewaartip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
2 el thaise rode currykruidenpasta
4 el mayonaise
1 kropje babyromainesla
50 g taugé
15 g verse koriander
4 zachte witte puntjes
4 varkens/runderchipolata's
4 el gebakken uitjes
Dit heb je nodig
barbecue