Couscoussalade met moerbeien
bewaar
bewaar

Couscoussalade met moerbeien

Razendsnel op tafel deze salade met kipfilet, pistachenoten en paprika.

15 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Doe de couscous in een ruime kom. Schenk het kokende water erover. Roer door en laat 10 min. staan.

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur 2 min. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verhit 2 el olie in de koekenpan, bestrooi de kipfilet met peper en eventueel zout en bak op middelhoog vuur in 5 min. rondom bruin en gaar.

Halveer ondertussen de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Roer de couscous los met een vork en meng de salsadip en de rest van de olie erdoor.

Snijd de blaadjes munt fijn en schep samen met de paprika, veldsla en de helft van de moerbeien door de couscous. Verdeel de kip erover en bestrooi met de pistachenoten en de rest van de moerbeien.

combinatietipLekker met stokbrood

Couscoussalade met moerbeien

Instructievideo - 02:11 min.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscoussalade met moerbeien

Razendsnel op tafel deze salade met kipfilet, pistachenoten en paprika.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig