Rens Kroes' superfood granola
bewaar
bewaar

Rens Kroes' superfood granola

Begin je dag supergoed met deze granola van superfood.

5 min. bereiden / 20 min. oventijd / 1 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Smelt de kokosolie met de honing in 2 min. in een steelpan.

Hak de noten grof en meng in een kom met de boekweitvlokken, quinoa, kokoschips en gesmolten kokosolie. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 20 min. in de oven. Schep regelmatig om.

Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in ca. 1 uur helemaal afkoelen. Meng de granola met de goji bessen. Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren op een droge plek.

variatietipJe kunt de notenmix ook vervangen door 200 g noten naar keuze en in plaats van kokoschips 30 g geraspte kokos gebruiken
bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rens Kroes' superfood granola

Begin je dag supergoed met deze granola van superfood.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig