Opperdepop: kleurige bietjespuree met wortel 6 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: kleurige bietjespuree met wortel 6 mnd

Maak dit hapje per portie, zodat je de nitraatvolle bietjes niet hoeft op te warmen.

20 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Schrap de wortel en snijd in plakjes. Wrijf de ruwe velletjes van de biet en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de aardappel en snijd in blokjes. Breng de wortel, biet en aardappel in een laagje water aan de kook en laat afgedekt 15 min. koken.

Giet af en pureer de groenten tot een gladde puree met de staafmixer of in de keukenmachine. Verdun de puree eventueel met gekookt water of melk.

algemeenSnijd de rest van de gekookte biet in blokjes en meng door een salade met veldsla, ringetjes bosui en vinaigrette.
algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: kleurige bietjespuree met wortel 6 mnd

Maak dit hapje per portie, zodat je de nitraatvolle bietjes niet hoeft op te warmen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig