Opperdepop: kleurige bietjespuree met wortel 6 mnd
Maak dit hapje per portie, zodat je de nitraatvolle bietjes niet hoeft op te warmen.
Aan de slag
Schrap de wortel en snijd in plakjes. Wrijf de ruwe velletjes van de biet en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de aardappel en snijd in blokjes. Breng de wortel, biet en aardappel in een laagje water aan de kook en laat afgedekt 15 min. koken.
Giet af en pureer de groenten tot een gladde puree met de staafmixer of in de keukenmachine. Verdun de puree eventueel met gekookt water of melk.
Opperdepop: kleurige bietjespuree met wortel 6 mnd
Maak dit hapje per portie, zodat je de nitraatvolle bietjes niet hoeft op te warmen.
null porties
65 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schrap de wortel en snijd in plakjes. Wrijf de ruwe velletjes van de biet en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de aardappel en snijd in blokjes. Breng de wortel, biet en aardappel in een laagje water aan de kook en laat afgedekt 15 min. koken.
Giet af en pureer de groenten tot een gladde puree met de staafmixer of in de keukenmachine. Verdun de puree eventueel met gekookt water of melk.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g winterpenen
½ gekookte bieten
50 g kruimige aardappelen
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine